Naast onze Calamiteitenservice bieden wij onze opdrachtgevers een ruim aanbod aan op het gebied van beheer- en onderhoudswerkzaamheden voor hun vastgoed.
Onze vaste opdrachtgevers, bestaande uit woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen, verzekeraars, gemeenten en zorginstellingen, kunnen voor al hun vastgoed terecht bij een aanspreekpunt: Hamerslag Vastgoedservice.
Door de jarenlange ervaring in vastgoed is Hamerslag Vastgoedservice het aanspreekpunt voor inspectie , advies en uitvoering.

Inspectie:

Met een grondige bouwkundige inspectie worden eventuele bouwfouten en/of onderhoudsgebreken vastgesteld. Deze inspectie wordt vastgelegd in een rapportage. Hierin staan in begrijpelijke  taal: oorzaak, gevolg en oplossing omschreven.

Advies:

In de uitgebreide rapportage staat een duidelijk advies omschreven voor de bouwkundige aanpak.  Indien gewenst kunnen wij voor  u ook een kostencalculatie verzorgen.  Het is voor u als opdrachtgever prettig om te weten wat de financiële gevolgen zijn.

Uitvoering:

Tijdens de bouwkundige uitvoering zijn de drie belangrijkste onderdelen: tijd, kwaliteit en budget. De begeleiding en/of uitvoering van het gehele bouwproces  is bij ons in goede handen.  Met ruim 30 jaar ervaring in het vastgoedonderhoud hoeft u zich daar geen zorgen over te maken